NOVĚ FOTKY NA : http://spytak.rajce.net

28.12.2008  - Tak kousek od nás, pár km bydlí skoro 3 letý vlkouš Kendy (Quentin Ionmhain Norman), tak jsme se na něho jeli podívat :-) Přišlo i na malou procházku a střeštěné pobíhání Flavči a do všeho žduchala, no myslím si Kendy říkal, co to je za pometlo :-)

26.12.2008 - na dnešek jsme si pozvali fotografa - teda profíka http://www.fotoligr.cz, aby nám vyfotil dětičky a taky Flavinku. A takhle to dopadlo. - krásné, že? :-)

 

24.12.2008 - Štědrý den! Stromeček ji naštval, protože ji na pár dní zabral její místečko, ale prý to nějak vydrží, když my jsme z toho celí rozjaření, když nám něco bliká v rohu. A tak nám k tomu alespoň zazpívala.

 

21.12.2008 (ne) - měli jsme jet na procházku s vlkouši do Samotíšek, ale jsem spletla hodinu, takže jsme se šli nakonec alespoň odpoledne podívat poprvé na cvičák do Zlína a tak se nám tam zalíbilo, že tam už cghodím pravidelně každou neděli od 14 hodin. Flavince se tam líbí, konečně hafáci s kterýma si může hrát :-)

6.-7.12.2008 (so, ne) - O víkendu jsme jeli do Rakouska za našim přírustkem synovcem Moritzem. Flower jela s námi, ale i přes moje obavy, jak to všechno u nich v bytě zvládnem, to byl krásný víkend. Zvládla ruch velkoměsta :-) a jestli tam byly nějaké chvilky paniky, tak už jsou dávno zapomenuty :-) Vánoční trh na náměstí se ji moc líbil.

19.11.2008 (středa) - Flower má 40 kg. Jinak jsme úplně zdraví.

>;

4.11.2008 (úterý) - Dneska jsem jela ze Sárkou a Flower do chs Mezi kamarády. Ač jsem měla velké plány, dorazily jsme už za tmy, ale Fanuška s Flower si daly malou procházku po Úvalech. Vivuška sice Flavinku nepřivítala zrovna vstřícně, takže se nám pak Flavina snažila schovat na klín a lavici pokaždé, když se jejím směrem vydala větší vlkodavka.

27.10.2008 (pondělí) - Přijela mi kamarádka na 2 dny. Byla to první návštěva mimo rodinu od té doby, co máme Flavinku. Bohužel jsem spětně konstatovala, že jsem ji pořád okřikovala a dávala pozor, aby si nešla do někoho utřít fousy od vody, když se napila nebo neskočila do náruče.

18. 10. 2008 (sobota) - Tuto sobotu byla v Brně výstava psů. Chtěla jsem, aby se Flavi seznámila s prostředím a nebyla v budoucnu vyplašená, když popřípadě pojedeme vystavovat sami. Ale mile nás všechny překvapila, protože byla naprosto v klidu. O větší rozruch se nám postaral Alda (3 letý syn), který se vydal brázdit sám výstaviště - no prostě se nám ztratil. Naštěstí ho jedna hodná paní s minijezevčíkem zabavila na jednom místě, takže jsme se nehonili dokola. Taky jsme koupili Flavince kráááásný červený nový oboječek a na druhý den jsme se od Jany (chs Mezi kamarády) dozvěděli, že pro IW totálě nevhodný, protože je moc široký :-). Málem bych zapomněla gratulujeme Erbíkovi Mezi kamarády k prvnímu místu a Elince Mezi kamarády k třetímu místu.

Když už jsme dojeli do Brna, naše další návštěva mířila k známým kousek za Brno. A jelikož byla sobota úplně perfektní na počasí, tak jsme ještě grilovali venku a Flavča si zablbla s wipety Tonym a Olivou. Nečekaně celou neděli prospala :-)

27.-28. 9. 2008 (víkend) - Jeli jsme na setkání vlkodavů chs Mezi kamarády do Bedřichova. Ze štěňátek vrhu "F" tam byly jen dvě sestřičky Fany a First Lady, ale i tak si holky zařádily. Viděli jsme Bruta, Carpíka, Elinku, Erbíka, jejich páničky a další. Bylo to moc fajn.

24. 9. 2008 (středa) - Flower měla očkování proti vzteklině a vážímě 27,6 kg. Jinak jsme zdraví, jak řípa.

14. 9. 2008 (neděle) - Jana s Erichem si přijeli pro Fany. A večer Flower tak tesknila, pořád ležela u dveří a čekla, kdy Fanuška vejde. Nakonec jsme s ní spali v obyváku na gauči, aby ji nebylo smutno.

13. 9. 2008 (sobota) - Jeli jsme na návštěvu k sestře, která slavila narozeniny. Situace tomu chtěla, že u nás byla ještě i Fany a tak jsme se k ním nastěhovali včetně 2 dětí a dvou vlkoušů :-) Přesto, že jejich pesani jsou venku, tak naše holky s námi mohly na pokoj, tak jsme spali všichni pohromadě :-) Víkend jsme si všichni moc užili. Jak my, tak i Flower s Fančou, které si na zahradě zařádily s fenkou labradora a retrívra.

28. 8. 2008 (čtvrtek) - Jana nám přívezla Fanušku (Fantasticu Mezi kamarády). Bude u nás 14 dní na prázdninách. Flower je z toho celá roztěkaná, ale přijala ji velice pěkně, přenechává jí na střídačku pelech i misky, ale aby se moc nemačkaly holky, tak jsme jim nastěhovali do obyváku pelíšek (žíněnku).

26. 8. 2008 (úterý) - Flower je po přeočkování a má 17,5 kg. Ve čtvrtek přiveze Jana k nám na hlídaní Fanušku (sestřičku od Flower). Tak si holky spolu 14 dní pohrajou :-) Fotky potom přidáme na stránky.

1. 8. 2008 (pátek) - Měli jsme sraz s naší holičkou. Po dobu, co bude Petrovi upravovat dredy, tak že si naši psi pohrají. Problém byl od prvního momentu, protože o měsíc starší chrt Ozzy absolutně neměl zájem o hrátky s Flower. Pustil se do ní a Flower utíkala a utíkala, tak jsme trávili 3 hodiny v parku.

27. 7. 2008 (neděle) - dnes jsme se jeli podívat na sraz vlkodavů v Bedřichově. To byla smečka. Užili jsme si pěkné odpoledne a bohužel večer zase návrat domů, v pondělí se šlo do práce :-(

22. 7. 2008 (úterý) - dneska jsme byli očkovat, zvládla jak cestu, tak i návštěvu ordinace na 1.

20. 7. 2008 (neděle) - Jeli jsme se podívat s Petrem a Aldou do Bedřichova. Chs Mezi kamarády tam má tábor, který připravují na první sezónu. Sešli jsme se tam jak se všemi fenkami Joy, Vivuškou, Cvučkou, Eržikou a Alváčkem, tak ještě s bráškou Ferdou a sestřičkou Fanuškou. Odpoledne rychle uteklo a my se museli zase vrátit domů. Za týden už bude první setkání vlkodavů, tak se pojedeme podívat.

12. 7. 2008 (sobota) - první cesta do zahraničí - SK. Vezla jsem děti rodičům na dovolenou. Flower jela s námi. Cestu zvládá úplně bez problémů, převážně ji v klidu prospí. Pokud je neklidná, mám vypozorované, že chce pouze vyvenčit a pak zase spí. Zůstaly jsme s Flower celé odpoledne a večer zase domů. Večer jsme ještě doma vážily a máme 7,5 kg.

10. 7. 2008 (čtvrtek) - dneska byla Flower na první návštěvě u pana doktora. Našim veterinářem se stal MVDr. Rudolf Mac z Otrokovic. Jsme zdraví jak rybička a za 14 dní nás čeká očkování. Dostali jsme pochvalu, protože jsme byli po dlouhé době první pejsek, ketrý z tama neutíkal, dokonce se ji tam tak líbilo, že při odchodu si zase lehla do čekárny a vůbec nechtěla jít pryč :-)

8. 7. 2008 (úterý) - dnes jsme měli "větší" vycházku ven. Bydlíme na vesnici a psa mají na každém rohu, takže docela krátký úsek jsme šli docela dlouho :-) Důvody asi nemusím vysvětlovat, ale sousedovic psi nemají nové návštěvníky v lásce, teda hlavně pokud jsou za plotem.

7. 7. 2008 (pondělí) - strašně se všeho bojí, ale jdou vidět pokroky, doma už je naprosto v klidu, zato venku je to ještě značná panika

6. 7. 2008 (neděle) - Jedeme si pro mrňouska.  Na večer, aby jsme se vyhli značnému horku a snad i proto, že jsme do poslední chvilky připravovali ještě příjezd štěňátka jsme dorazili do Úval až odpoledne. I když jsme měli v plánu jen rychle vyřídit formality a zase jet domů, jako vždy se nám to nepodařilo a MEZI KAMARÁDY jsme strávili celé odpoedne. Teprve večer se vraceli do Spyťáku. Flower ještě v zatáčce párkrát kvikla, ale pak u Petra usnula a spala až domů. Doma už na nás čekali děda s babičkou a jejich jezevčice Milka. Přivítání bylo krátké, protože jsme dorazili dost pozdě a Flower měla už jíst. Rychle připravit granulky, co jsme si u Jany koupili a na které byla štěňátka zvyklá, ale bohužel Flower se k jídlu moc neměla. Pořád procházela všechny místnosi a hledala ostatní a když ji došlo, že je tady sama, tak nám to dávala hlasitě najevo. Vyzbrojení radou nechlácholit, jsme smutně koukali na tesknoucí štěňátko, které si rychle našlo svoje místečko a po nějaké době uslo. Koem úůlnoci se probudila a zvládla zdlabat granulky s tuňákem, pak trochu jogurtu a piškotky. Zvládli jsme i noční procházku zahradou, kde zatím začalo pršet. Zbytek noci už byl relativně v klidu.

 

1. 7. 2008 (úterý) - Vrátili jsme se z dovolené a už se chystáme na příchod Flower k nám domů. Pojedeme si pro ní v neděli. Celá rodinka se moc těší, když jsme odjížděli tak měla něco přes 5 kg, kolik asi bude mít v neděli? :-)

Ještě než jsme vyrazili na dovošku, tak jsme se za štěňátky stavili, tak tady malé foto.

17. 6. 2008 (úterý) - Tak nové zprávy z Úval. Květinka už má 4,20 kg a zítra půjdou už ven na dvorek.
9. 6. 2008 (pondělí) - Tak jsem si dnes udělali výlet do Úval. Tentokrát bez Alexe. Štěňátka už pobíhají po bedně a zvědavě prozkooumávají svět i očkama (minule je ještě měli pořád zavřené :-)). Někteří jsou bojovníci a snaží se utéct z bedny, někteří teskně kňučí, když se jim člověk nevěnuje a některým je to všechno jedno. Ve fotogalerii jsou dodány fotky. Flower je pořád nejmenší, ale pořád naše :-)


8. 6. 2008 (neděle) - Pokořili jsme 3kg hranici :-)
5. 6. 2008 (čtvrtek) - Květinka má 2,62 kg - roste, jako by ji zalívali :-)
3. 6. 2008 (úterý) - Flower má 2,11 kg - to je úspěch!!! :-)
25. 5. 2008 (neděle) - Dnes jsme měli výletní den. Mezi naše zastávky patřila chs Mezi kamarády v Úvalech u Valtic
14. 5. 2008 (středa) - Jeli jsme na návštěvu do Úval,podívat se na mrňousky

Tak se narodila FLOWER.
 

12. 5. 2008 (pondělí) - v noci mi volala Jana, že štěňátka už jdou na svět. Nakonec jich bylo celkem 11 (9 holčiček a 2 kluci).
10. 4. 2008 (čtvrtek) - Jsme se byli podívat na mamču JOY :-)
4. 4. 2008 (pátek) - Bylo ultrazvukem potvrzeno, že JOY čeká 6 a více štěňátek
8. 3. 2008 (sobota) - Proběhlo krytí  JOY Bedřišla (mm: Cristina Bedřiška, om: Giuliani Sagittarius)  x AMANUS Artep Nitram (mo: Floreta Paluduz, oo: Darry Irmidu)